etsen... en


etsen


 "Photo meets Aquarel"

Samenwerking met Annemieke Tonnaer 

Annemiek op Facebook

www.annemieketonnaer.nl


ontwerpwedstrijd "Tuin Verderland"

Uitslag BlijGoede ontwerpwedstrijd van 

Tuin Verderland

 

Katja Staring van De Tuin Verderland: "Alle ontwerpers, ondersteuners en meedenkers: dankjewel voor het toezenden van al deze te gekke, leuke ontwerpen en alle creativiteit en originaliteit waarmee jullie aan de slag zijn gegaan. Wat een enthousiasme spat ervan af!

  

Samen met juryleden Romeo Sommers - Creatieve business consultant en inspirator, trendwatcher en tv-presentator (RTL4 Koffietijd) en Paul Kappé – Chef-kok van restaurant Monarh uit Tilburg, bekroond met een Michelinster - hebben we alle ontwerpen met veel plezier heel zorgvuldig bekeken. Wij vonden het geen gemakkelijke keuze. We hebben onze onderbuik laten spreken, ook gekeken naar het ambacht, de creativiteit én naar het daadwerkelijke praktijkgebruik. Ook hebben we gekeken naar de stijl van Verderland.

 

Wij hebben de volgende 3 favorieten geselecteerd:

 

Het ontwerp van Elke Pilz via KunstWerkt

Jury: “Erg leuk hoe het fruit in het amuseservies is verwerkt, het idee is bijzonder.” 

(Zie boven)

 

Het ontwerp van de makers van Kijkoor

Jury: “Wat ons hier aanspreekt is de bloemvorm en hoe de tekening is omgezet in een linosnede en dit gebruiken als reliëfstempel in de klei. Een origineel en creatief idee.”

 

 

Het ontwerp van de makers van Hart Werk en Kunst

Jury: "Een rebels ontwerp, met een ambachtelijke uitstraling en verrassend door het idee van tekst op het servies. Door de eenvoud komt het goed tot zijn recht." 

 

Kijkend naar het praktisch gebruik, het tot zijn recht komen van de gerechten en de uitstraling is de volgende winnaar gekozen:  

Het ontwerp van Hart Werk en Kunst. 

Gefeliciteerd!

 

http://www.blijgoed.nl/ 

http://www.facebook.com/blijgoed

http://www.specialarts.nl/