de liefdes scammer


 

 

Eerst als een zachte wind,

Later als een orkaan brak hij mijn leven in. 

Eerst had ik twijfels?

Later waren ze steeds zwakker geworden.

Ik was alleen, zwak en gevoelig. Ja en ik was er klaar voor. Klaar voor de liefde.

 

Niet lang geleden had ik afscheid genomen van een liefde. Een liefde die altijd vanuit mijn kant groter was. Dat was lang duidelijk en uitgesproken, maar looslaten kon ik maar moeilijk.

 

Maar da was hij ineens, de man, de orkaan, die me heeft weggevoerd uit mijn eenzaamheid en diep te pakken heeft gekregen.

 

Hij is maar een “scammer” en leeft op de andere kant van de wereld. Op gegeven moment zou je het zien, zou hij om geld vragen en dan kun je nog steeds stoppen en op gesprekken vol van liefde en verlangen terugkijken. Dus waaks blijven!

 

Wat had ik in mijn hoofd gehaald!

 

Af van de liefdevolle woorden waren da vele leuke, gezellige foto’s. Ook van en met zijn kinderen. 

Hij vroeg mij, om ook te chatten met zijn oudste dochter. Is het mogelijk, dat je zo brutaal bent en kinderen “in het speel brengt”, van kinderen gebruik maakt. Nee, dat doe je toch niet, zelfs niet als een bedrieger, of? Of juist wel? Weet ik veel met wie ik da aan het chatten ben. Ze noemde me mom, vanaf begin. 

Oh God, ik was verkocht!

 

En niets over geld?! Hmmm! Toch geen “scammer”?!

 

“Ik kom naar Manchester, UK. Er moeten wat dingen betreffend de vader van mijn overleden vrouw worden geregeld. Als dit is gedaan, kom ik ook naar Nederland op bezoek bij jou.”

 

Oh, niet te geloven, geweldig! En nog steeds geen vraag naar geld...

 

“Wat is het dichtstbijzijnde vliegveld? Kun je me afhalen?” Nee, geen eigen auto. “Geen probleem, ik wil wel een auto voor ons huren!”

 

Oh hemel, was ik verlieft! En de twijfels? Nog steeds geen vraag naar geld!

 

“Het is alles geregeld, ik heb je aangegeven als mijn vrouw. De erfenis van de vader van mijn overleden vrouw wordt als trustfond voor de kinderen ingericht en alleen maar overgedragen aan een bankaccount van jij als mijn vrouw. (oeps!) De bank zou contact met je opnemen, maar niet bang zijn, ik ga je begeleiden door de procedure. Doe je dat voor mij? (nee, zeker niet) Eerder kan ik hier niet weg!” 

 

Wat!? Ik denk ik hoor niet goed en ik was terug bij af en mijn hart was gebroken! 

Toch een “scammer”! Bedrieger! Fraude! 

Nog wilde ik het niet waar hebben en vroeg om naardere uitleg.

 

“Ik begrijp het niet en ik doe het niet, zonder met jij legaal samen te zijn of tenminste jij te hebben ontmoet.”

 

“Ik kan hier niet eerder vertrekken voordat dit is geregeld…” en een hele boel meer smoesjes, zeer pijnlijke beledigingen en persoonlijke beschuldigingen 

 

“Als je echt bent en in het echt van me houdt, zou je het nee van me accepteren en met onze “liefde” verder gaan, naar andere oplossingen willen zoeken.”

 

Op het laatst ook de vraag naar $ 2.000 en natuurlijk een “Nee” van mij!

 

Wat blijft is een gebroken hart en een gegroeid muur om me hen!


Reactie schrijven

Commentaren: 0