gemist onderwerp?! of tot de point?!

Ik vraag me af of ik cryptisch schrijf of de point niet goed kan zetten of toch weer dat wat ik “tussen de regels schrijf” te Duits is of...???

De reacties op mijn laatste blog vertellen me over het niet of te wel goed kunnen slapen ook komt er lawaai van een verbouwing mijn slaapkamer binnen. Slapen ja of nee, wel een belangrijk onderwerp, maar mijn blog ging of wilde ervan vertellen, hoe bepalend invloeden van buiten af op je eigen perceptie, beleving kunnen zijn. Invloeden zoals b.v. berichten in de krant of TV uitzendingen of...

Ik beschreef, dat ik de eerste nacht van de heiningen deze wel heb waargenomen, maar deze niet echt als storend heb ondervonden. De tweede nacht en naar dat ik erover had gelezen dat er veel mensen waren verstoord in hun nachtrust, verwachte ik de heiningen en heb ze vele keren duidelijker waargenomen. Pas als ik realiseerde dat ik onder de invloed van voor mij “te veel” informatie stond, kon ik loslaten en slaap vinden.

Ik kies voor optimisme, ook word ik overspoelt met negativiteit en pessimisme!

 

“Seasoned Journalist Uncovers What Most Media Ignore...

https://youtu.be/1lJRm1wKVXk “

Reactie schrijven

Commentaren: 0